Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Само по обувки

0 Коментар
2012-06-27 00:17:28
 

Само по обувкиЕдва ли има на света някой, който не харесва високите дамски обувки. В тях женското краче изглежда секси и предизвикателно, и привлича мъжките погледи. Изследванията сочат, че почти всички от силния пол, поне по пет пъти на ден се заглеждат по по дамите обути в обувки на висок ток, а някои от тях, си ги представят в мечтите си, само по обувки! От своя страна, жените се радват на това, че са забелязани, точно заради този аксесоар в облеклото си. А има ли нежно същество, което да не притежава поне един чифт такива, точният отговор е - Няма!

Нейно величество високата обувка, най-вече се нрави на младите момичета, и на деловите жени, които се носят по-официално, или работата им го изисква. За по-голямо удобство, дизайнерите са измислили точното решение - платформата отред! Така тя убива височината, и придава допълнителен комфорт. Особенно летните модели изглеждат наистина страхотно! Те биват с пета, без пета, или с отворени пръсти, във формата на сандали или чехли, а цветовете са наистина зашеметяващи! Но магнитът за мъжккия поглед си остава червената висока обувка! Най добре стоят с официалните рокли, с костюм с впита и не много дълга пола, а най-вече с мини поличките, издължават нежното ви краче, и го правят по-стилно! Винаги подбирайте обувките си така, че да направите впечетление на околните, било то от мъжки или женски пол!

Зимните модели  - ботите и ботушите с високи токове са още по-голям гъдел за мъжкото око - особенно чизмите! Залегнали още от миналото във фантазиите им, те са именно идеала им за страстната жена!  Дали са от лак, кожа или велур, ботушите трябва да са плътно прилепнали по изящното ви краче, и да подчертават женственноста ви. Съчетайте ги с къса пола и дълго манто, и винаги го носете полу-разкопчано, за да загатва за чара ви!

Мили дами, какво чакате още, обувайте най-предизвикателните си високи обувки, елегантни сандалки или дългите ботушки, в зависимост от сезона, измивайте ягодите, поръсете ги със захар, запалете свещите, наълнете купата с лед, и потопете шампанското в нея, нагласете масата, и очаквайте да звънне! Посрещнете го само по Обувки! Повярвайте, това ще го влуди, и ще се почувства длъжен към вас!

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай