Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Мъжки обувки 2014 - топ тенденции

0 Коментар
2014-04-15 15:25:23
 

Мъжки обувки 2014 - топ тенденции

Мъжки обувки 2014 - нововъведенията в тенденциите на модата

Мъжки обувки е имало преди нас, ще има и след нас, защото мъжете имат нужда от тях, но ежегодно модата им налага доста промени. Можете ли да си представите, че магазините предлагаха все едни и същи модели от 10 години насам? Какво би станало, ако на всички мъже обувките им бяха еднакви? Отговорът е много прост - те просто биха изглеждали като еднояйчни близнаци!

Сега, в следващите редове, ще ви разясним с какво са се променили моделите за мъжете през настъпилата вече 2014 година.

Що се касае до официалните, при тях промените са доста по-малки, но са изразени предимно в кожите. Заменени са гладките кожи с тези които стоят като намачкани, но всъщност изглеждат доста добре. Мъжете както и жените обичат да ходят на токове, и съответно са наложени промени и в токовете, които са доста по-широки от миналогодишните. Заменен е и материала на ходилата, като е внедрен нов и по-лек, за да тежат по-малко. Черното и тъмно кафявото са цветовете на класиката, и отново са вмъкнати в мъжките обувни изделия.

Най-забележителни промени в модно естество са претърпели спортните и спортно-елегантните мъжки обувки. Там ходилата са от ново поколение, и не са както традиционно заоблените, а вече са леко извити отпред в областта на пръстите. Както и при официалните, така и при този вид, материалите на подметките са от олекотените, с разликата че са вмъкнати различни цветове по самите ходила за да са в тон с горницата им. А горниците, тоест саите на обувките са толкова разноцветни, колкото не мажете да си представите. Преобладаващите са бялото с черното, както и черното с бялото, светло и тъмно кафявото, синьото с бялото, обратния му вариант също, но има една гама от нюанси, която доста се пипа от младите момчета и мъжете с по-модни разбирания, а именно цветовете на Френското знаме - бяло, допълнени и червено и синьо. Тъмните цветове са предимно избегнати, а кожите за изпълненията им са предимно естествени.

При мокасините и всекидневните мъжки обувки няма кой знае какви нововъведения. Те са си както предишните без и със връзки, като само са заменени кожите както при официалните и са от телешки напи предимно намачкани. При тях както и при предходните, подметките са от олекотените материали, наблегнато е на класическото кафяво и черното.

А сега пичове, ето и най-важния ни съвет!

Ако не искате обувките ви да са вмирисани, и да вмирисват краката ви и да ви е срам да се събуете някъде, наблегнете на естествената кожа! Това е един от начините за поддръжката на личната ви хигиена, и част от предпазването от причинявания на сърбежи и гъбични инфекции в краката! Следвате ли това златно правило, ще сте със здрави крака и те ще ви държат до дълбоки старини!

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай