Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Сандалите с високите токове аут от модните сцени през 2014!

0 Коментар
2014-04-16 20:41:56
 

Сандалите с високите токове аут от модните сцени през 2014!

Модните дамски сандали през 2014

Преди всеки моден сезон медиите запълват страниците си с нова информация за това какво ще обличаме и обуваме, а дамите тръпнещи от желание за нова покупка нетърпеливо очакват да научат всичко това. Сега предстои да навлезе сезонът на топлото лято, и съответно жената иска да е добре информирана за това какви ще са топ тенденциите при сандалите и чехлите, за да не загубва от времето си при пазаруване.

Тук ще ви запознаем какво видяхме на изложението в Кан, на което присъствахме за да се осведомим не само какви сандали да предлагаме, но и да знаем как да ориентираме клиентите си в избора им според дрехите им.

Що се касае да това кои ще са модните кожи, те ще са в цветовете на лятото като бялото, жълтото, розовото, бежовото и цикламата, а ако искате нещо по-стилно и секси, среброто и златото също са модни. Не са подценени и строго официалните черни материи вмъкнати в дамските сандали под интересната комбинация кожа със сатен. Велурът също не липсва, не липсват и текстилът при дамските летни обувки.

Останахме много учудени след като не видяхме да бъдат представени такива модели с високи токове, и ние типично по Български, се побутвахме с лакти и се питахме дали няма да са модерни, за да знаем какво да предлагаме онлайн на клиентите си. Даже започнахме да се чудим, дали поради факта че манекенките бяха доста високи, и се появяваха само по ниски сандали или по сандали на платформа. Но после ни осведомиха, че според проучвания, направени от водещите дизайнери, 83% от дамите, нямали мания да се извисяват, и все повече няблягали на платформите за лятото, а така също и на моделите с равните ходила. Същото се отнасяло и за джапанките и чехлите, и за отворените отпред дамски обувки.

Е, то няма как дамата да си няма поне едно високо моделче, то през лятото все има поводи за отпразнуване от официален характер, та точно заради това, дами замислете се, може и да не са супер модерни, но пък са вечната класика!

Ако и вие не се водите по модата, и си мислите че ерата на високия ток отдавна е отминала, то не изхождайте от това което се показва по модните сцени, а се обуйте по ваш вкус с дамски сандали които ще ви отиват на фигурата, и ще са ви удобни за носене през жегите, и имайте в предвид подуването на краката от горещините!

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай