Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Дамските сандали за лятото 2012

0 Коментар
2012-06-29 01:09:01
 

Дамските сандали за лятото 2012

Независимо до колко сте информирани относно модните тенденции за летните модели дамски сандали, те си остават най-стилната и довършителна част от тоалета ви за лятото. Те са такъв вид дамска лятна обувка, която е неизменна част от гардероба на всяка съвременна дама! По магазините и бутиците, та дори и в модните журнали, можете да видите неповторими модели сандалки, такива, които изпъкват със своята нежност и стил. Но нали знаете, че цените в бутиците са доста високи, а всяка обувка или сандал от моден дизайнер е направена и от някой друг производител, и то на доста по-сносна цена! Е, разбира се с малки изключения, но ние няма да плащаме за марката на сандалите.

След три дни месец юли настъва, а от там и предлагането на дамски сандали и летни обувки става досто по-голямо и разнообразно. Както никога до това лято, цветовите комбинации на дамските летни обувки и сандалите, никога не е било в такова голямо разнообразие от топли и пъсти цветове, а съчетанията им, толкова зашеметяващи! Сега, по-разкреостените мацки, могат да се сдобият със своя неповторим, и забележителен чифт по своята същност модерен чифт дамски летни обувки!

Елегантните дамски сандали, както и техните варианти във вид на чехли, сега са доста отворени и са с каишки от всякъде, а токовете им са доста високи, както и тънки. Цветовете им са наистина впечатляващи, а най-атрактивните са кораловото, електриково зеленото, оранжевото, червеното и синьото, които са добре подбрани с цялата част на обувката!

Не остават на заден план и сандалите с платформите, които са и едни от най-удобните за лятото, и най-предпочитаните от дамите. При тях височините са различни, а цветовете така съчетани, че да придърат мъжките погледи. Много добри комбинации това лято при сандалите с платформи са бежовото с кафявото, които се предпочитат от жените в напреднала възраст, както и червеното с черното, и оранжевите сандали с бяло в доълнение, които са за по-младите девойки, а също и кораловите такива. Често подметките им са в различни нюанси, което ги прави още по-привлекателни. В днешните времена седемдесет процента от нежните същества харесват именно сандалите с платформи, независимо от височините им!

Дойде времето да кажем и няколко думи за ниските и равни дамски сандали. Там изборът е доста голям, а съчетанията от цветове наистина неповторими, а най-изпъкващите са черното с бялото, а от по-топлите тонове - червеното, оранжевото и бежовото. Едноцветните сандали също не са за подминаване, и там преобладават бялото, черното и кораловото, които няма да излязат никога от мода! Отново каишките са им приоритет, а сандалите наистина неповторими. Това лято при тях дизайнерите са заложили предимно на основните цветове, и са допълнили с пъстри цветя в летни тонове и сандала изглежда наистина неповторимо!

И така - направете си равносметка, ако искате и сега през лятото да сте модерни и забележителни, изберете си поне пет чифта летни обувки! Елегантни летни обувки на ток, сандали с платформа, или ниски равни сандали, няма как да минете без тях! Бихте ли се изкушили от това? Именно в това се състои вашата женственост и стил, а с модерната дамска лятна обувка или сандал, ще се почувствате наистина страхотно!

 

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай