Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Дамски обувки за идеална походка

0 Коментар
2014-06-29 20:46:18
 

Дамски обувки за идеална походка

Всички сме правили грешки в живота си, и всички сме имали неудобни обувки. Всеки от нас е изпитвал дискомфорта им по различен за себе си начин. Но какво представляват всъщност удобните дамски обувки не всеки го знае. Да се разхождаш свободно, да работиш свободно, да са отпочинали краката ти във всеки един момент от денонощието, а не само когато си ги събула. Ти трябва да си свежа бодра и щастлива - това всъщност са истински удобните дамски обувки за идеалната ти походка.

Какви дамски обувки да си взема, за да стъпвам удобно и да имам нормална походка?

По магазините има огромен избор на цветове и модели, а последно време и онлайн магазините се тъпчат с дамски обувки с високи токове, които представляват интерес предимно на младите госпожици и жените на възраст до около 35, но интерес към тях имат и дамите чиито трябва да са обуят за своя си официален повод. Но дали тези момичета и жени имат изграден навика да стъпват на висок ток? Ако нямат този навик, а им се налага да ги използват, ще им трябват сухи тренировки за тяхната идеална походка, иначе ще стъпват поклащайки се като патици. Нашият съвет е отправен към жените и дамите които не са ходили скоро на токчета, а им се налага  да се обуят с високи дамски обувки за празник, или да правят сухи тренировки в домовете си преди събитието, или просто да занижат малко височината на токчето.

Желанието на дамите да са ослепително красиви в обществото, както и на работното си място дори и тогава докато ходят до кварталния магазин за къщни покупки, може да бъде удовлетворено и изразено в чифт дамски обувки на ниско ходило или на платформа. За ежедневното им ползване, са препоръчителни също и леките токове с височина до 2,5 сантиметра, а така също и удебелената подметка с дебелина в границите до 3 сантиметра. Според годишните сезони за идеалната си походка можете да избирате отворени или затворени дамски обувки, за студовете ботуши или боти а за жегите чехли джапанки или дамски сандали, съобразявайки се с материалите им, и нормалните им височини. Само това е ключът към идеалната ви походка!

Независимо от това дали ще изберете да сте бляскава в обществото, или ще да наблегнете на удобството, важното е във вас да има усет към модното. Изборът на правилните  за вас дамски обувки го определяте вие, а идеалната ви походка също зависи от вас!

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай