Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Дамски ботуши - избор от пръв поглед

0 Коментар
2014-07-19 13:26:21
 

Дамски ботуши - избор от пръв поглед

Основният въпрос касаещ ви кои дамски ботуши трябва да са за студено време и да изглеждате наистина красива все още остава без отговор. Ако все още се питате как да ги съберете като две в едно, то следващите редове са специално за вас!

Когато вече сме избрали някои дамски ботуши за студеното време, а може би по-къса тяхна версия като високи обувки или боти, значи ни е дошло до гуша от старите и се опитваме да ги актуализираме с нови. Въпреки че в първия момент на закупуване, за нас те са много красиви и модни, ние искаме нашите ботуши да са все по-свежи и ние често започваме да се ровим в модни списания за да видим, че изборът ни е бил достатъчно добър. Но изненадващо имайки предвид, че всеки ден излизат нови модели ние ги гледаме и им се наслаждаваме, искайки да се сдобием с всичките.

В момента скъпи момичета, ако имате по-големи финансови ресурси, за да са краката ви наистина забележителни, можете да заложите на луксозни дамски ботуши, купувайки ги от интернет-магазин за по-малко пари. Имаме предложение за значително по-високи и елегантни а парите, които ще платите за тях много по-малко.

Но, да се върнем към основите на Вашия избор, тук се отнася за цветовете и шарките, както за ботуши на ток, така и за обувки с платформа. Тук стои въпроса за правото на избор - правилно да ходя и да усещам комфорта в рамките на деня и дори през нощта. Ако се стремите да изглеждате наистина хубаво, тогава би могло да поставите краката си в ботуши с ток на височина около 10 см, плътно прилепващи по прасеца.

Ако предпочитанията ви са за по-скромни модели ботуши, тогава знайте, че цената, която ще платите за тях няма да бъде толкова скъпа колкото предишните, които са привлекли вниманието ви за елегантна визия. Но има и изключения, в които дамски ботуши на нисък ток са значително по-скъпи, отколкото тези, при високите токчета, защото те са от естествена кожа и имат двойна якост и продължителност на живот. Ако ви се случи да срещнете тези ботуши на по-ниска цена, не избягвайте от тях, но ги изберете пред останалите, те ще се отдадат на своите верни стопанки и ще им служат в продължение на много години!

Вие също трябва да знаете, че велурените дамски ботуши, са особено популярни при жените, защото те осигуряват значителна доза женственост, дори и за дамите с по-развити прасци! Велурените ботуши са израз на нежност и страст, а също така ако велурът е естествен, са трайни точно колкото кожените!

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай