Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Цветни обувки - шик комфорт и блясък за краката ви!

0 Коментар
2014-07-24 15:34:05
 

Цветни обувки - шик комфорт и блясък за краката ви!

Есента и зимата не може да бъдат обичани от народа, но в света на модата това е повод за творящите модата отново да променят материалите засягащи дамските обувки. Обувните магазини са нетърпеливи да пренаредят своите рафтове и да поставят своите посетители в единствения свят, в който цари от блясъкът на естеството, през изискания древен стил, до англичански шик от преди седемдесет години и чист граждански вид.

Доайените през целия сезон ще бъдат както обувки на висок ток с платформи, така и закачливите дамски ботуши или по-груби ботуши до глезена, както и тези в цветен стил, представен от комбинации в двуцветни и отново в змиевидни и леопардови шарки.

Шикозните модели в лак дават необходимия шик, докато масивните обувки с груби подметки осигуряват стабилността когато се влоши времето. Ключовата изпълнимост естествено ще имат пак високите дамски ботуши - номер едно за зимния дрешник.

Безпрекословен акцент през пролетния сезон беше събирането на новото лице в света на обувките - холивудската звезда HalleBerry. Очакваните и искани са и моделите за есента от естествена кожа от колекцията "Пето Авеню от HalleBerry".

Тенденциите за есента в света на обувките тази година са:

Високите токчета и платформи: високите токчета определено вече не напускат дома си без платформи. В миналото, след като се пренебрегваха, табан-платформите вече са предпочитани и поради удължаването на ефекта върху краката заемат специално място във вътрешността на поклоничките на модата.

Цветен блокинг: последната дума на лятото, което бързо се вписва в новия сезон: Не по-малко впечатляващи са комбините от цветове, които и през есента отново ще бъде истински празник за окото в пъстри тонове.

Спортна есен: Модните върхове можем да изкатерим с настоящите модели тип туристически ботуши с връзки. Дефакто с груба структура, подходящи за дейности на открито, дават знак, без да дават на нас необходимия шик.

Кафявите тонове: Постоянни спътници на есенното са по-тъмните различните кафяви тонове, които от топли нюанси на коняк и млечен шоколад, покриват цялата гама за есента и допринасят за по-взискателна женственост.

Обувки: Те почти отнемат първенството от високите дамски ботуши ... Най-новите попълнения на обувки и закачливи ботуши до глезена в стил дамски боти са сигурен моден акцент.

Парти стил: Черно ще бъде необходимо по-късно, когато отново е време за празненства поводчета и шик партита. Цветът все още е елегантен и секси, за да бъдете съвършени в светлината на прожекторите бляскайки в черни обувки.

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай