Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Абсолютни летни хитове: бели обувки

0 Коментар
2016-03-20 17:15:31
 

 

Абсолютни летни хитове: бели обувки

Белият цвят винаги е бил и ще бъде на мода! Черният цвят е и вечна класика! Но днес ние трябва да обърнем внимание на бялото, с което вие никога няма да сбъркате.

Особенно през пролетта при вашите дрехи и обувки можете спокойно да заложите на бял цвят. Всяка жена трябва да има в гардероба си поне една бяла рокля, чифт бели официални дамски обувки, и бяла чанта.

Класическите бели обувки на висок ток винаги ще бъдат актуални, и бинаги ще съвпадат с елегантните дрехи.

Белите изящни обувки се появиха навсякъде - в модните блогове, в списанията, в интернет и със сигурност вече и по улиците по краката на всички.

Тези цветове изглежда имат магически сили. Те са вечни. Техният чар е безусловен и те успяват да очароват много женски сърца.

Малко са аксесоарите и дрехите, които винаги ще бъдат на мода. За дамите, които са много традиционни в техният стил, на бели и черни дамски обувки, са много повече от отпуска, те са начин на живот, начин на изразяване на цялата им същност, стил и красота. Особено за по-топлите сезони, белите сандали на висок ток са голям хит, който трябва задължително да бъде закупен от всяка уважаваща себе си дама.

Само си представете, изискан костюм с черни и бели ивици, съчетан с остри бели сандали на висок ток - класически, успокояващ стил и класа.

Белия цвят е на мода за лятото не само за официалните обувки на високи токчета. Плоските сандали или платформи в бяло също изглеждат много стилни и елегантни. Те са лесни за комбиниране с ежедневно или полу-официално облекло и със сигурност ще изглеждате с повечето от дрехите си в гардероба си.

Вие определено няма да сбъркате, ако изберете бял цвят за сандалите си през топлите дни.

Скъпи момичета, изборът на сандали за лятото в Topobuvki.com би бил едно приятно изживяване за вашите крака!

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай