Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Летните обувки през зимата

0 Коментар
2017-08-27 10:00:19
 

Мисля, че отдавна сте на ясно, че августоското слънце не топли както през юни и юли. Обувките лека-полека стават малко по-затворени, и не е далеч времето, когато ще нахлуем ботите и ботушите. Сред нас има и по-зиморничави мадами, които влязоха вече и в кецовете. Но съществуват няколко вида обувки от пролетно-летния сезон, които могат да се използват и през зимния. Преди да си помислите че ви мятам по върбите, не е зле да прочетете, да размислите и сами да си прецените дали това е така........

Чехлите! Те са сред основните ни летни обувки за ежедневието, и не отсъстват от никой съвременен шкаф за обувки. Те се предлагат в различни височини на ходилата, кото започнене от най-ниските, и стигнете до тези на платформи. През по-студения период от годината, те могат да ви влязат в употреба в къщи или на местоработата ви. В добре утоплени помещения не е зле да си събуете ботушите, и да ги замените с любимите си чехлички.

Ако все още ви е здраво сабото, не бързайте да го прибирате в кашон на тавана. То също може да ви влезе в употреба през зимата, ако работите в болница, детска градина или в някой от по-невзискателните офиси, в които не се изисква взискателно облекло. Можете да бъдете спокойни, че след като те свалили ботите и сте обули затворените си чехли, те няма да се виждат под бюрото ви, а на вас ще ви бъде удобно.

И докато размишляваме, дали да прибираме летните си обувки през зимата, тук е мястото да ви кажа, да не скатавате и сандалите си дълбоко в скрина. Все ще ви се наложи да излезете в някой от изисканите ресторанти, ще ви се наложи да сложите елегантна рокля, а защо да не обуете с нея и някой от по-високите си сандалки? Забравете за притеснението, просто експериментирайте!

Летните перфорирани елегантни обувки бяха сред най-модерните за това лято. Но застудяването навън, съвсем не е сред причините да ги прибирате в кутиите и зазимявате. Спокойно можете да ги използвате за коледното си парти, както и за в новогодишната нощ, но не забравяйте под тях да обуете някой от луксозните си чорапогащници, не само да изглеждате добре, но и да не ви правят пришки докато танцувате!

Тка че скъпи дами, както разбрахте почти всичките ви летни обувки могат да намерят приложение и през зимата - дали за повод, или без повод, просто не ги кътайте на дълбоко те могат да имат приложения и в студовете, но все пак чифт топли ботуши са незаменимата ви зимна обувка. А ако сте ги скътали дълбоко, не можете да ги откриете а ви трябват такива, то от тук - http://topobuvki.com ще се сдобиете с тях, та даже и на намаление!

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай