Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Ботушите за зимата – от къде да си ги купим през лятото?

0 Коментар
2012-07-17 23:48:25
 

Ботушите за зимата – от къде да си ги купим през лятото?

Дамските ботуши са необходимост за зимния период на всяка жена. Но тъй като сега е лято, и все още няма ботуши по магазините, и всичко е прибрано по складовете, можем да си ги купим от онлайн магазините за обувки, за доста по-малко средства. Само с две – три кликвания, намираме желаният от нас ботуш, и си го поръчваме през интернет.

Ботушите са от този тип дамска обувка, която малко трудно се обува и събува, но държи топло през зимата. Като цяло дамските ботуши са два вида – официални и ежедневни ботуши. Официалните дамски ботуши са тези с високите токчета, като съответно са и по-красиви. Могат да бъдат направени от различни материали, като съответно най-чаровните са велурените дамски ботуши. Те са за по сухия студ, защото при мокро и влажно време пропускат, ако ботушът не е от естествен велур. Друг вид елегантен ботуш е този от изкуствената кожа. Вие много добре знаете, че  тези ботуши, могат да бъдат с различни дължини – до прасеца, над прасеца и над коляното. Но принцесите на официалните ботуши са чизмите. Те са ботуши над коляното, и понякога дизайнерите са ги направили така, че да се обръщат, и да се носят като ботуш под коляното. Тук има голямо изобилие от дамски ботуши – www.topobuvki.com. В този обувен онлайн магазин, освен че ще намерите дамски ботуши през лятото, но и обувки, сандали, чехли и боти за зимата, а още и маратонки и мъжки обувки. Най здрави и качествени са дамските ботуши от естествената кожа. Те могат да бъдат и по-къси, тоест полуботуши. В момента през лятото цените на ботушите са с около 30 – 50 % по ниски, и съответно много жени предпочитат да си ги купят сега, защото са в разпродажби и намаления, а ако уцелят и номерата на ботушите си, могат да вземат дори два чифта ботуши на цената на един.

Едни от най-носените през зимата си остават ежедневните дамски ботуши. При тях токчетата и подметките са по-ниски, или равни. Много тинейджърки носят кубинките, или спортните дамски ботуши. Също така за големите студове жените харесват ботуши с платформи, които са грайфирани, и не са от пързалящите се. Съответно има и такива, които както при официалните дамски ботуши са под и над коляното, а даже и чизми на ниски токчета или на равно ходило. Ежедневните дамски ботуши предимно са от по-плътни материали, по-зимни са, и ватата им е по-дебела. Нали са си зимни ботуши. Е, не липсват и по-тънки модели ботуши, които са за по-топлите дни. И при по-ежедневните дамски ботуши, най-качествените са тези от естествена кожа. Ако кожата е добра, и не пуска вода, подметката стабилна и не деформирана, ботушите от кожа изкарват по 3-4 сезона!

Ако все още се чудите от къде да закупите дамските си ботуши за зимата на лятна цена – попаднали сте на точното място! Онлайн магазина е отворен денонощно, цените са летни, а ботушите зимни! Освен че ще получите красиви и здрави ботуши, ще са ви и много удобни! Пожелаваме Ви приятно разглеждане, престой и пазаруване в онлайн магазина за обувки " TopObuvki.com "!

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай