Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Дамските обувки сезон 2013

0 Коментар
2013-03-08 13:47:11
 

Атрактивни, женствени и доста красиви дамски обувки са ни представили по модните изложения световните дизайнери за пролетта. А една модна и елегантна дамска обувка би могла да промени женската външност до неусвяст, да разкраси нежните и крака и да ги направи пленителни. Много пъти женската женственост се изразява къде в по-красиво, къде по-привлекателно моделче, а много често и в елегантните дамски обувки които сами по себе си излъчват нежност. Дамските обувки сезон 2013

Нежните форми на женските крака, както и обаятелната им прелест сами по себе си изискват изтънчен модел, който не само да ги подчертава, но и да е удобен за придвижване. Тук стилистите са се погрижили чудесно и представят на жените разнородни токчета и платформи, както и ниски ходила. Преобладаващи по изложението в Милано са дамските обувки със средно високите платформи, като това е един от знаците, че те ще са отново на мода. Наблюдава се и значителен превест на високите обувки пред ниските, като се има в пред вид, че пролетта е сезона с многото празници, и жените имат нужда от официално моделче. 

Пролетта е сезона, който дава една чудесна възможност на дамите да разкрият прелестите на краката си, и да подчертаят пищните си глезени и красиви прасци. Затоплящото се време предразполага жените да махнат зимните си обувки и да се вмъкнат в така желаните от тях пролетни модели. А те освен че са със завидна мекота и удобство, но и багрите им са доста по-свежи от зимните.

Колекциите от дамските пролетни обувки 2013 са толкова предизвикателни, че на дали ще има мадама която би могла да им устои. С един неин правилен избор от към цвят и материал, всяка жена би изглеждала като богиня в очите на любимия си. Топлите и свежи цветове, които са вмъкнати в обувките, биха накарали дори и слепец да прогледне и да се вгледа в краката и. С един изискан тоалет, без значение в какъв стил е той, дали елегантен или спортно елегантен, и подбраните с желание и вкус дамски обувки, всяко нежно същество ще подчертае своята индивидуалност.

Ако на вас дами, вече ви е писнало да носите плътните, тежките и значително груби зимни обувки, значи ви е време да погледнете новите ни оферти за дамски обувки за пролетта на 2013. Topobuvki.com, както всяка пролет, така и тази, ще изненада жените с неустоими модели в различни стилове, подбрани за вас директно от модните подиуми. На почитателките на високите токчета предлагаме елегантност и стил, а на жените които харесват удобното, многообразие от средни подметки и токчета. Така за всяка от вас има по нещо за обуване при нас, което би ви накарало да се върнете отново при нас.

Пролетните дамски обувки от Topobuvki.com за 2013 година са още по-първокласни, стилни, моди и провокативни от всякога. Почувствайте се като пронцеса в един модерен свят от обувни изделия и наблегнете на красотата, качеството и съвършенството, и заложете на обувките за жени от Topobuvki.com!

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай