Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Есенната мода

0 Коментар
2013-09-01 14:00:53
 

Есенната мода - ботуши на платформа

Лятото отмина толкова бързо, че чак неусетно, а ето че днес вече е първи септември. За учениците в западна Европа това е първият учебен ден, и вече са се подготвили, а ние тук в България и хал хабер си нямаме да се ориентираме към промяната на обувките и облеклата си от летни към есенни. Тук все още е топло, но все пак магазините бъкат от есенни стоки, но ние не се и замисляме да пазаруваме. Сега е момента да ви кажем кои ще са най-модните аксесоари и обувни изделия за все още не настъпилата есен при нас.

Латото предостави толкова много промени по отношение на токчетата, цветовете и кожите, че са трудно описуеми. Що се какае до есенните те са със значителна плътност и дебелина, че сравнени с летните ни изглеждат малко скучно. И кожите са претърпели значителни промени както в цветови гами, така и в дебелини. Ако някой не знае, трябва да кажем, че в обущарската промишленост дебелините на кожите са различни и се измерват в микрони, а следователно летните са по-тънки, а есенно зимните значително с по-голяма дебелина. Специално при обувките и зимните ботуши солидно присъствие имат и платформите, а аксесоарите са предимно под формата на шипове и черепчета. Тове не би се харесало на консервативните мадами, тъй като те са далеч от модните тенденции, а има и такива жени, на които стилът им на обличане не позволява носенето на тези допълнителни кичове.

Относно багрите които са за есента са предимно в тъмните контрасти. Преобладаващите са както класическото черно, бордото, тъмно кафявото, и един нов появил се цвят се наблюдава, който е търкано тъмно бежово. Дизайните в обувките са се запазили в частност от пролетния сезон, като основната промяна е в дебелите и груби подметки.

Всичко това предначертава една модна есен на 2013, и едно ново женско излъчване. И колкото и жените да са обичащи модата, едва ли ще има някоя от тях която не би се изкушила да вкара в ежедневието си едно ново моделче независимо дали то ще е аксесоар, дреха или просто ново обувно изделие!

 
0 Коментар

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай