Последни постове

  • Направете обувките си още по-удобни 2017-09-23 16:20:27   Красотата и удобството не винаги са точно попадение, когато въпросът е отправен към обувките. Красивата обувка не винаги е удобна, така че...
  • Избор на ботуши за дамите около... 2017-09-17 09:27:06 Актуалните ботуши за дамите над и около петдесетте за новия зимен сезон са в толкова голям диапазон, че ако тръгнат да ги избират, не би им...
виж всички

Категории

Интересните промени в дамските обувки за 2014

0 Коментар
2014-04-14 01:31:45
 

Интересните промени в дамските обувки за 2014

Знаете ли, че дамските обувки се изменят до неузнаваемост всяка година? А интересно ли ви е да узнаете какви са промените в тях за годината 2014? Ако ви е интересно да разберете, тук ще ви обясним как са се видоизменили те.

Както всички стоки с модни акценти, така и дамските обувки се променят ежегодно или ежесезонно, за да могат да се отличават от тези от отминалите сезони. За пролетта и лятото дизайнерите вмъкват в тях цветните мотиви, а също така големите катарами и подметките с по-големите височини. Известно ви е че, именно през пролетта и лятото дамите имат склонността да се възвисяват, и да надяват високите токове, и това кара производителите да използват именно тях. Разбира се че има и такива с ниски или нормални токчета, но те не са сред модните.

За токчетата и височините ви обяснихме, а сега идва ред да узнаете за нюансите и гамите им от цветовете.

Що се касае до това кой ще е модния цвят, отговорът е бежовото, но мислим че не всички мадами биха се обули в бежово. За това всеки един производител е пуснал колекциите си в поне пет шест цвята като светло зеленото, червеното, класическото черно, кафявото, бежовото и синьото с небесен мотив. Има още един цвят който е доста приветлив и също би бил доста актуален - коралът. Също така в колекциите за лятото не отсъства и бялото.

Знаейки, че дамите ценят естествената кожа, много от фабриките са наблегнали именно на тях. При тях гамите от нюанси са същите, само с лекото допълнение от това, че са леко протъркани, и доста по-здрави и красиви. Едни дамски обувки от кожа с естествен произход било то телешка или от каквото и да било друго животно, са с издръжливост поне четири пъти повече от тези от синтетичните кожи, а отгоре на всичко, краката на дамата изпитват комфорт и наслада.

След като вече разбрахте за всичките промени, и искате да се оборудвате с нов модел за сезона, повикайте някоя близка своя приятелка за консулт и хайде на шопинг!

 
0 Коментар